Kako nastajajo posterji?

Način in postopek kako nastajajo posterji ni nič drugačen kot postopek kako do klasičnega tiska besedil. V podjetju Magma media ponujajo velike tiskalnike kjer posterji dobivajo svoj končni izgled. Posterji vsekakor lahko nastanejo iz večih različnih kosov, ki jih kasneje sestavimo skupaj.  Na spletni strani https://magma.si/tisk-plakatov/ si lahko ogledate podroben cenik za izdelavo posterjev oziroma tisk plakatov. Pred leti se verjetno generacija, ki danes šteje nekje med 25 in 30 let spomni kako smo vsak dan čakali da izide nova revija v kateri bomo lahko izrezali nov poster našega priljubljenega zveznika. Na posterje pa se niso tiskali samo zvezniki temveč smo iz različnih revij lahko dobili tudi zelo lepe umetniške slike, ki so ponazarjale živali, osebe ali pa naravo. Z temi posterji smo si takrat okraševali sobe in celo stanovanja.

Posterji pa so skozi leta izgubili svoj pomen se pa še vedno uporabljajo kot promocijsko blago kjer podjetja z različnimi slogani oglašujejo svoja podjetja. Tako lahko vsakodnevno v izložbah opazujemo plakate, ki nastajajo izpod rok strokovnjakov za marketing in oblikovalcev v papirnicah. Posterji ali plakati potrebujejo kar nekaj pozornosti saj moramo vedeti da pri samem tisku v primeru, da slika ni prave kakovosti postane pri tako velikem tisku zamegljena. Posterji in plakati se pri podjetju Magma media cenovno gibljejo že od 0,5 eur na kos pri nakladi petsto kosov. Za vas lahko z strokovno pomočjo, ki jo v podjetju imajo tako opravijo tudi izris in samo oblikovanje posterjev oziroma plakatov ter za vas opravijo tudi kvaliteten tisk. Poleg tiska plakatov za vas poskrbijo tudi z ostalimi tiskovinami. Za vas pripravljajo tisk jumbo plakatov, izdelavo katalogov, brošur in tudi vizitk.posterji

So med vodilnimi strokovnjaki na področju tiska in z njihovo pomočjo lahko preprosto in predvsem hitro opravite vse potrebno na enem mestu.  Z prepoznavnostjo in drugačnostjo ne odlašajte temveč prepustite oblikovanje in tisk podjetju Magma media.