Kupujte slovenski med

Slovenski med medenizaklad.si je najbolj kvaliteten med, kar ga lahko najdemo pri nam v Sloveniji. Vem, da lahko med danes kupimo povsod, ampak ste se vprašali, kateri med kupujete in če je res kvaliteten. Slovenski med je naš med in vemo kaj damo v usta, prav tako podpiramo naše čebelarje, kar pa je tudi zelo pomembno. Mogoče se kdo vpraša, zakaj pa naj kupim slovenski med, če pa je dragi in so po trgovinah cenejši. Res vas nihče ne more presiliti kaj  in kje kupovati, samo podprite naše čebelarje, mislim da vam bodo zelo hvaležni, saj njihovo delo ni lahko.

Slovenija je polna naših pridnih čebelarjev. Čebelja tradicija že sega v čase naših babic in dedkov. Ni pa vsak med enak, čeprav je domač. Med se med čebelarji zelo razlikuje, čeprav je istega okusa. Saj vsak se drugače loti dela, ne more biti enako. Če vam ni všeč med od vašega soseda, poiščite drugega čebelarja in vam mogoče bo všeč njegov med. ljudje smo različni in imamo različne okuse. Najbolj pomembno pa je, da uživamo slovenski med. Že dolgo se govori in piše, podpirajmo naše pridne kmete in vse, ki pridelujejo zdrave pridelke.

slovenski med

Najbolj znan in prav tako najbolj kupljen je cvetlični med. čebelarji pridelajo tudi druge okuse, ki so tudi fantastični. Za med so najbolj aktivne čebele, ampak, da pride ven med morajo še ogromno postoriti čebelarji. Če vas to delo zanima in bi radi videli kako vse skupaj poteka vprašajte kakšnega čebelarja, če vam bi pokazal. Mislim, da bodo veseli, da se zanimate za to delo in da boste en dan postali čebelar. Tako boste videli kako je to delo cenjeno in zakaj je slovenski med tako cenjen in okusen. Ne posegat samo po cvetličnem, kupite tudi druge okuse. V teh dneh vam bi zelo prav prišel v toplem čaju ali eno žličko zjutraj pri zajtrku.