Zakaj so gumi tepihi najbolj kakovostna izbira za vaš avto?

Gumi tepihi so zelo kakovostna izbira za vaš avto, ker se jih da izjemno dobro očistiti, ne drsijo in so narejeni iz kakovostnih ter trpežnih materialov. Takšne tepihe lahko položite v avto in tla avta bodo vedno čista, nikoli ne boste imeli v avtu umazanije, vlage, vode in še česa. Kakovostni in odporni gumi tepihi so narejeni tako, da na enem mestu izolirajo umazanijo in tekočino, ki prideta na tepih tako, da sedemo v avto z umazanimi obuvali ali pa kaj polijemo po tleh. To se največkrat rado zgodi otrokom, zato so starši, ki nabavijo take tepihe, rešeni.

gumi tepihi

Kasko pa se gumi tepihi lahko očistijo? Zelo preprosto in učinkovito samo z vodo. Lahko jih operete prod pritiskom ali samo z vodo in krpo. Narejeni so tako, da imajo posebne kanale, ki so tako usmerjeni, da zadržijo na enem mestu vodo in se ne razliva po vsej površini tal. Ko utegnete, samo vzamete tepihe iz avta in jih stresete ter operete in v nekaj minutah se posušijo, zato jih lahko takoj uporabite spet v avtu. Imajo pa tako visoke robove ob straneh, da ni možno, da bi umazanija ter voda vdrla na tla avta.

Ko boste kupovali tepihe, je treba vedeti, da so gumi tepihi različnih velikosti za različne avtomobile. Nekatere velikosti os standardne, nekateri avtomobili pa imajo posebne oblike in velikosti tepihov, zato se o tem pozanimajte pri prodajalcu. Ugotovil bo glede na vaš tim in znamko avta, katere tepihe boste lahko položili na tla vašega avta.

Dejansko se gumi tepihi enostavno pripnejo na tla avta z gumbi in potem, ko jih vzamete ven, jih odpnete ter spet pritrdite nazaj, ko so očiščeni. Tako ej narejeno zato, da ne drsijo in so na svojih mestih med vožnjo, da je vožnja ves čas  varna. Z njimi boste gotovo zadovoljni imajo pa tudi garancijo.