3D print vam omogoča print najrazličnejših izdelkov

3D tisk, ki mu s tujko rečemo tudi 3D print je tisk, ki omogoča izdelavo modelov, raznih prototipov in maket, figur in še česa. V kolikor se zanimate za tovrsten tisk, boste več o tem našli na spletni strani https://tehform.si/3d-print/ podjetja Tehform, kjer vam 3D print tudi nudijo. Glavna prednost tega tiska je, da lahko z njim na preprost način oblikujemo kompleksne oblike. To je tudi cenovno zelo ugodna rešitev, ki je izvedena hitro in enostavno, kar je le še dodatna prednost.

3D print
Podjetje Tehform je za vas pravi naslov v kolikor bi si želeli določen izdelek natisniti v 3D obliki ali pa potrebujete izdelavo prototipa za vaš projekt. Gre za tehnologijo, ki se je razvila šele v zadnjih letih, vendar pa je to zagotovo način, ki omogoča številne prednosti. Prednosti, ki jih nudi 3D print so možnost tiska zelo raznolikih oblik, možnost izdelave tudi zelo kompleksnih oblik, omogoča veliko natančnost pri izdelavi in uporabo različnih materialov. Poleg tega pa je kot že omenjeno cenovno zelo ugoden. Pri 3D tiskanju se ena na drugo nalagajo zaporedne plasti materiala, pri čemer nastane 3D objekt. Seveda vse skupaj začne nastajati v računalniku, kjer se objekt najprej nariše v obliki digitalnega modela. Nato pa se ta model s pomočjo 3D tiskalnika natisne. 3D print zato velja za aditivno tehnologijo.
Pri tiskanju se uporablja različne tehnologije, ki pa se jih prilagaja glede na vrsto modela in različne želje. Od tega katera tehnologija je izbrana, od izbire materialov in dimenzij izdelka pa je odvisna tudi cena. V kolikor vas zanima cena, način tiskanja in vse ostalo kar spada pod 3D print lahko podjetju Tehform enostavno pošljete povpraševanje preko za to namenjenega obrazca na njihovi spletni strani. Na ta način boste najlažje prišli do vseh potrebnih informacij. Z veseljem vam bodo svetovali in za vas izdelali modele po vaših željah.