Zakaj je ginekološki pregled priporočljiv za vsakogar

Ginekološki pregled vam opravijo v kliniki Omnia. Naročite se na ginekološki pregled in ostale storitve na spletni strani. Redna ter celovita skrb za ženski reproduktivni sistem je odgovornost ter pomemben del trdnejšega zdravja vsake posameznice. Ginekologija je tudi eno redkih področjih medicine, kjer je z enostavnimi in rednimi pregledi mogoče učinkovito odkriti morebitne zdravstvene spremembe. V kliniki Omnia izvajajo preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje – gre za zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju v vseh starostnih skupinah.

 ginekološki pregled

Ginekološki pregled v kliniki Omnia je opravljen strokovno, profesionalno, tako je izkušnja vse prej kot neprijetna. Udobje zagotavlja svetel in navdihujoč ambient, urejen v skladu z najvišjimi standardi estetike. Sprejemnica in ordinacija delujeta pomirjujoče in sprostitveno ter posameznici resnično omogočata, da si v intenzivnem dnevu vzame trenutek zase.

Ženska lepota je že od prazgodovine pomemben del človeštva in če smo ženski ideal nekoč spoznavali skozi upodabljajočo umetnost, pa nanjo danes naletimo skoraj na vsakem koraku. Popolne ženske se nam nasmihajo z vsake naslovnice, reklame, družabnih omrežij. Če estetske korekcije obraza in pomoč pri ohranjanju lepega in mladostnega videza niso več tabu tema, pa pri intimnih delih ženskega telesa še nismo tako zelo odprti.

Ginekološki pregled obsega naslednje storitve: ultrazvočni pregled žensk, ultrazvočni pregled nosečnice oziroma ploda, specialistični ginekološki pregled, preventivni odvzem PAP brisa ter preventivni pregled dojk.

Poleg tega pa nudijo tudi estetske posege na področju ginekologije: pomlajevanje nožnice z laserjem, lasersko zdravljenje stresne inkontinence ter labioplastiko. Zanimanje za področje estetske ginekologije kljub temu narašča, saj je dobro počutje posameznice v lastni koži pomembno povezano s pozitivno interpretacijo njene zunanje podobe in nemoteno funkcijo med spolnostjo.

Ginekološki pregled se opravi z najsodobnejšo medicinsko opremo in najpomembneje – zaupanja vredno ter topline polno zdravstveno osebje, ki si vzame čas in prisluhne obravnavanim posameznicam ter jih strukturirano spremlja na njihovi poti do zdravja.