Inovativna poslovna darila za vaše partnerje

Podjetje Agaric d.o.o. iz Maribora izdeluje nadvse inovativne ter uporabna poslovna darila, ki so lahko namenjena vašim poslovnim ali osebnim partnerjem ali  pa komurkoli si želite.  Pa to še ni vse. Zase lahko naročite promocijska darila, s katerimi boste razveseljevali svoje obstoječe in bodoče stranke ter sodelavce. Vsekakor pa lahko izkoristite tudi oblikovanje, da bodo vaša vabila in spletne strani lepo oblikovani, lični ter všečni na pogled. Promocijska darila so že narejena in jih lahko le izberete ali pa jih naredijo posebej za vas, za vaše podjetje in dogodek. Če nimate ideje, jo bodo oni poiskali, saj so inovativni oblikovalci.

promocijska darila

Med poslovnimi darili na primer lahko izbirate med praktičnimi darili, kot so slušalke za telefon ali kompjuter. Lahko pa kaj bolj inovativnega, kot so domači med in države za na mizo. Tudi čokolade, ki so zelo kakovostne bodo gotovo šle v promet in bodo razveselile marsikatero srce. Kaj pa steklenice in bidoni za vodo? Na vse to lahko natisnete svoje logotipe in sporočila, da bodo stranke vedno mislile na vas ali poslovni partnerji. Izberete lahko tudi suho sadje ali pa kar potovanje v sanjski kraj, da tudi to je super darilo.

Super promocijska darila pa so na primer leseni usb ključki, to je res krasno in uporabno darilo, pa še izvirno je, takega res nima skorja nihče. Podobno velja za lesene kemične svinčnike, zelo so priljubljeni in gotovo jih bodo stranke sali poslovni partnerji zelo veseli. Vsa ta darila so cenovno izjemno ugodna. Gre za majhen in kratkotrajen strošek, ki pa se bo sčasoma spremenil v dolgoročno investicijo, ker bo vaš logo ves čas ljudi spominjal na vas.

Svojo prepoznavnost pa lahko dvignete tudi s pomočjo promocijskih dežnikov, kap ali hladilnih torb, ki jih ljudje nosijo in potem še drugi vidijo vašo blagovno znamko, ki se jim tako vtisne v spomin. S promocijskimi darili boste dvignili tudi zaupanje strank v vas. Večkrat, ko vidijo vaš slogan in logo, bolj bodo domači z njim.