David Hriberski

David Hriberski, moški, ki si je brez kakšne samozavesti in znanja v bistvu naredil zelo uspešno kariero. Lahko je vzor vsem, ki bi si tudi radi ustvarili odlično kariero in s tem tudi potem življenje. Vzor vam je lahko, ker v bistvu ni tudi imel nič izkušenj. Več o njem pa v nadaljevanju tega članka.

david hriberski

David Hriberski danes vodi skupino Etrad3 d.o.o.in pa je tudi lastnik svojega podjetja, ki pa se imenuje Optimaplus d.o.o.. V bistvu pa on svojo znanje in svoje misli deli naprej, med publiko. Največkrat ima kakšna predavanja, če ne pa ima tudi video posnetke, s katerimi okoli deli motivacijo. Svoje spodbudne besede je zapisal tudi v svoji knjigi z naslovom Tvoja zgodba je večja, kot si misliš. Knjigo si kupite ali izposodite, če jo imajo v knjižnicah in boste videli, da je odlična za brati.

David Hriberski je po poklicu kuhar, saj je končal srednjo gostinsko šolo. Ta smer dela ga ni zanimala, je pa zato poskusil delati v proizvodnji, kjer je doživel nesrečo. Ampak tudi to ga ni zanimalo in nato je začel svojo poslovno pot v zavarovalnici, kjer je prodajal zavarovanja. S to službo pa je samo rastel in prišel tako daleč, kot je danes. Kot vidite nam je lahko velik vzor, saj se samo  srednjo šolo da uspeti v življenju in postati veliko več kot smo si kdaj prej mislili ali želeli. Morate biti samo motivirani in si želeti uspeh, tako kot si je to želel David Hriberski.

David je uspel v svojem življenju, ker si je to močno želeli in ker je vedel, da na primer v svojem poklicu ne vidi prihodnosti. Lahko se udeležite kakšnega njegove seminarja, predavanja ali pa si preprosto pogledate samo kakšen njegov motivacijski video. Mogoče bo pa on vam tudi pomagal, da naredite svojo poslovno pot.