Etui za mobi

Vsak, ki ima pametni telefon, da vsaj nekaj tudi na njegovo zaščito. Prav lahko se zgodi, da nam mobitel namreč pade na tla, ob mizo, se opraska ali kako drugače poškoduje. Zato je najbolje, da si omislimo kvaliteten etui za mobi, ki bo naš telefon zaščitil z obeh strani in ga ohranil dlje časa kot novega. Etui za mobitel je res vreden nakupa.

etui za mobi

Etui za mobi je kljub poplavi ovitkov za telefon še vedno priljubljen tudi zato, ker je na voljo v veliko različicah, ki zadovoljijo vse okuse. Na voljo imate tako različne barve, vzorce in materiale tako za ženske kot moške. Prav tako ima etui za mobi lahko vgrajeno ogledalce in dodatne žepke, tako da so lahko tudi zelo praktični, kar je dandanes vsekakor precej pomembno. Lahko si kupite takega, v katerega pospravite kakšen evro in kartico, hkrati pa je lahko tudi zanimiv pripomoček za lepotičenje na hitro, ki ga pospravite v torbico ali žep. Poleg tega gre v tem primeru za res kvalitetno zaščito telefona z vseh smeri, ne le z zadnje, kakor je to pri ovitkih za telefon. Če imate etui za mobi, torej ne boste potrebovali zaščitnega stekla, saj je telefon že zaščiten, kadar je etui zaprt. Če želite, da vam bo zdržal res dolgo, izberite takšnega iz trpežnih materialov, na primer usnja, ki vam bo služil dolgo in dobro. Poleg tega vam ne bo treba skrbeti, da bi se vam telefon v torbici morda popraskal ali si poškodoval robove, saj bo lepo skrit v etuiju.

Dandanes imate na spletu res veliko izbiro etuijev, tako da boste zagotovo našli pravega zase in za svoje želje. Gledati pa morate seveda tudi na znamko in dimenzije svojega telefona, saj vendar veste, da se ti med seboj lahko precej razlikujejo. Vsekakor pa ste lahko prepričani, da boste z izbiro več kot zadovoljni.