Kvalitetne masažne mize

Ker je naš delavnik včasih res precej naporen, nam včasih paše kakšna masaža. Zakaj si vsak kdaj pa kdaj ne bi privoščil masaže, saj takrat se lahko fajn sprostimo in zakorakamo v nov dan. Nas je kar nekaj takih, ki še nikoli nismo bili nikjer na masaži, ker si mislimo, da to ni za nas ali pa si finančno ne moremo privoščiti. Ampak ni vse samo masaža, pomembna je tudi miza na kateri ležimo. To ni neka navadna miza ali kar sedežna, to so posebej masažne mize za te namene. Nekaj o mizah lahko najdete tudi na tej spletni strani https://www.mojstil.si/masazne-mize/

Saj ta članek je bolj namenjen tistim, ki se z masažo ukvarjajo. Saj maserji so tisti, ki si morajo masažne mize prilagajat sebi in svojemu delu. Kot sem že omenila to ni navadna miza. Miza mora biti udobna za oba, tako za maserja, kot za tistega, ki leži na mizi in uživa ob masiranju. Masažne mize morajo biti kvalitetne ter prav tako učinkovite za delo. Prilagoditi si morate svojo višino, kot vam ustreza, da pri samem delu ne trpi tudi vaša hrbtenica, da ste vi sproščeni ob svojem delu. To ni masaža, kot jo nekateri izvajajo doma na postelji. To je nekaj drugačnega, najboljše, da enkrat poskusite in bote videli kako se boste na koncu počutili.

masažne mize

Masažne mize lahko kupite v različnih izvedbah. To so lahko dvodelne, trodelne, lahko so prenosljive in še se najde. Lahko se vzdigne samo hrbet ali glava. Nekateri hodijo tudi na dom, zato so prenosljive masažne mize najboljša izbira. Prav tako so iz različnega materiala ali so to lesene ali iz aluminija. To je vse vaša odločite za katero mizo se boste odločili. Oboje je iz kvalitetnega materiala, samo iz aluminija lahko začne čez čas škripat, kar pa potem ni najbolj prijetno za nikogar.