Odlična ponudba Firerescue

Ali ste gasilec ali gasilka? Rabite kakšno ugodno gasilsko opremo? Spletna trgovina firerescue.eu/si ima super ponudbo na raznovrstne stvari. Ponujajo vam vse od protipožarne opreme, prve pomoči, zaščite okolja itd… Gasilski škornji so nekaj, kar imajo tudi v zelo ugodni in dobri ponudbi. V trgovini imajo trenutno na voljo 951 izdelkov in jih vsakodnevno še dodajajo. Zato poskrbite, da si boste ogledali vso ugodno ponudbo. Gasilski škornji so nekaj, kar gasilci dnevno uporabljajo za vsakodnevne intervencije. V gasilskih škornjih gasijo in rešujejo ljudi v izredno zahtevnih pogojih in so eden najbolj pomembnih in ključnih delov zaščitne opreme za res varno in zelo uspešno delo.

gasilski škornji

Gasilski škornji, ki so visoko kakovostni in gasilcu zagotovijo zaščito in varnost pred temperaturo, ognjem in vsemi ostrimi deli ter nevarnostmi so v ponudbi na spletni strani Firerescue. Tam najdete le najbolj kakovostne gasilske škornje, kjer jih drugje ne boste našli. Seveda pa cena tudi ni visoka… Tam nudijo škornje, ki zadostijo vsem potrebam gasilk in gasilcev.

Za gasilce je pomembno, da se gasilec počuti varno, zato morajo biti njihovi gasilski škornji  še tako bolj kvalitetni in zanesljivi. Firerescue vam ponuja le najboljše in najbolj priznane znamke kot so naprimer gasilski škornji znamke FAL Seguridad. Ti so opremljeni z zaščitno kompozirtno kapico. Namreč ta zaščitijo nogo pred težkimi predmeti in hudimi padci predmetov na prste, tam imajo še dodatni sloj ob členkih, to pa zagotavlja udobje, mehkobo in varnost nošenja teh gasilskih škornjev.

Saj varnost in udobje sta dva najpomembnejša faktorja.  Seveda pa imajo gasilski škornji več namenov uporabe. Naprimer nekateri škornji so namenjeni samo gašenju, nekateri pa samo reševanju. Firerescue vam ponuja več različnih priznanih znamk kot so naprimer Fire GRX, Dragon, Flame Dragon C in torch C.
Skratka predlagam vam da si res ogledate njihovo bogato ponudbo gasilske opreme, saj je zares kakovostna in ugodna.